Payment solution
Newsletter
Most popular products
Partners
Vote
Visitor counter
0
7
8
5
4
3
6

Tuning kit for electric bicycle

Main category >Tuning kit for electric bicycle

Sebességnövelő tuningkészlet ebike-okhoz

A forgalomban használható ebike-ok maximális sebessége 25 km/h-ban van meghatározva, azonban, ha nem közúti forgalomban használjuk biciklinket, saját felelősségünkre a megfelelő tuning készlettel 50 km/h-ra is növelhetjük ezt a sebességet. A chiptuningdoboz manipulálja a sebességmérő jeladóját, a sebességérzékelő jelének felére csökkentett verzióját küldve a motor felé. Ne feledje, az így feltuningolt bringa már nem minősül hagyományos kerékpárnak, ezért csak közlekedéstől elzárt területen használja!


-9%
Stock:
20 pcs
SpeedBox 3.0 Bosch motorokhoz


180 $ 
164 $

Sort by:

A chiptuning doboz a sebességmérő jeladóját manipulálja. 18 km/h felett a hátsó kerékre szerelt sebességérzékelő jelét törli és annak felére csökkentett verzióját küldi a motor felé. A sebességmérőn 18 km/h után tehát a 9 km/h következik. A motor elviekben a "virtuális 25 km/h", azaz 50 km/h-ig működőképes.


Legális Magyarországon?


Nem legális. A motor ilyenkor a KRESZ-ben szereplő 25 km/h-s maximális sebességhatár fölé mehet, így a kerékpár már nem minősül hagyományos biciklinek. Csak közlekedés elől elzárt területeken, saját felelősségre használható.


WebShop System