Ingyenes szállítás április

Most május hónapaban minden elektromos kerékpárt és elektromos robogót ingyenesen szállítunk

Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szavazás
Elégedett-e Ön a webshop kínálatával
igen
nem
Látogató számláló
0
8
7
7
4
2
8

Tuning készlet elektromos kerékpárhoz

Főkategória >Tuning készlet elektromos kerékpárhoz

Sebességnövelő tuningkészlet ebike-okhoz

A forgalomban használható ebike-ok maximális sebessége 25 km/h-ban van meghatározva, azonban, ha nem közúti forgalomban használjuk biciklinket, saját felelősségünkre a megfelelő tuning készlettel 50 km/h-ra is növelhetjük ezt a sebességet. A chiptuningdoboz manipulálja a sebességmérő jeladóját, a sebességérzékelő jelének felére csökkentett verzióját küldve a motor felé. Ne feledje, az így feltuningolt bringa már nem minősül hagyományos kerékpárnak, ezért csak közlekedéstől elzárt területen használja!


Raktárkészlet:
0 db
SpeedBox 2.0 B Bosch motorokhoz
75 000 Ft
Nincs raktáron
Raktárkészlet:
3 db
SpeedBox 3.0 Bosch motorokhoz
76 500 Ft

Sorrend:

A chiptuning doboz a sebességmérő jeladóját manipulálja. 18 km/h felett a hátsó kerékre szerelt sebességérzékelő jelét törli és annak felére csökkentett verzióját küldi a motor felé. A sebességmérőn 18 km/h után tehát a 9 km/h következik. A motor elviekben a "virtuális 25 km/h", azaz 50 km/h-ig működőképes.


Legális Magyarországon?


Nem legális. A motor ilyenkor a KRESZ-ben szereplő 25 km/h-s maximális sebességhatár fölé mehet, így a kerékpár már nem minősül hagyományos biciklinek. Csak közlekedés elől elzárt területeken, saját felelősségre használható.


Webáruház készítés