Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/331-9784
Nagytarcsa, Felső Ipari Körút 3/D

Tuning készlet elektromos kerékpárhoz

Sebességnövelő tuningkészlet ebike-okhoz

A forgalomban használható ebike-ok maximális sebessége 25 km/h-ban van meghatározva, azonban, ha nem közúti forgalomban használjuk biciklinket, saját felelősségünkre a megfelelő tuning készlettel 50 km/h-ra is növelhetjük ezt a sebességet. A chiptuningdoboz manipulálja a sebességmérő jeladóját, a sebességérzékelő jelének felére csökkentett verzióját küldve a motor felé. Ne feledje, az így feltuningolt bringa már nem minősül hagyományos kerékpárnak, ezért csak közlekedéstől elzárt területen használja!


2termék 12
2termék 12

A chiptuning doboz a sebességmérő jeladóját manipulálja. 18 km/h felett a hátsó kerékre szerelt sebességérzékelő jelét törli és annak felére csökkentett verzióját küldi a motor felé. A sebességmérőn 18 km/h után tehát a 9 km/h következik. A motor elviekben a "virtuális 25 km/h", azaz 50 km/h-ig működőképes.


Legális Magyarországon?


Nem legális. A motor ilyenkor a KRESZ-ben szereplő 25 km/h-s maximális sebességhatár fölé mehet, így a kerékpár már nem minősül hagyományos biciklinek. Csak közlekedés elől elzárt területeken, saját felelősségre használható.