Ingyenes szállítás

Minden elektromos kerékpárt ingyenesen szállítunk előreutalás vagy webshopban történő bankkártyás fizetés esetén.
Kívétel a pályázaton keresztül értékesített elektromos kerékpárok.

Pályázat

PEDELEC-2022 pályázata 2022. áprils 14.-től

Pedálszenzoros hajtási rendszerrel felszerelt elektromos rásegítésű kerékpárok esetén a támogatás maximális mértéke a beszerzés időpontjában érvényes maximum bruttó 600.000 Ft-os eladási ár 50 százaléka, de legfeljebb 100.000 forint.

Nyomatékszenzoros hajtási rendszerrel felszerelt elektromos rásegítésű kerékpárok esetén a támogatás maximális mértéke a beszerzés időpontjában érvényes maximum bruttó 1.200.000 Ft-os eladási ár 50 százaléka, de legfeljebb 180.000 forint.

Foglaljon le nálunk előzetesen elektromos kerékpárt, hogy ne kelljen a raktárkészleten aggódnia!

Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szavazás
Elégedett-e Ön a webshop kínálatával
igen
nem
Látogató számláló
0
7
4
0
0
8
5

Tuning készlet elektromos kerékpárhoz

Főkategória >Tuning készlet elektromos kerékpárhoz

Sebességnövelő tuningkészlet ebike-okhoz

A forgalomban használható ebike-ok maximális sebessége 25 km/h-ban van meghatározva, azonban, ha nem közúti forgalomban használjuk biciklinket, saját felelősségünkre a megfelelő tuning készlettel 50 km/h-ra is növelhetjük ezt a sebességet. A chiptuningdoboz manipulálja a sebességmérő jeladóját, a sebességérzékelő jelének felére csökkentett verzióját küldve a motor felé. Ne feledje, az így feltuningolt bringa már nem minősül hagyományos kerékpárnak, ezért csak közlekedéstől elzárt területen használja!


Raktárkészlet:
2 db
SpeedBox 3.0 Bosch motorokhoz
56 900 Ft

Sorrend:

A chiptuning doboz a sebességmérő jeladóját manipulálja. 18 km/h felett a hátsó kerékre szerelt sebességérzékelő jelét törli és annak felére csökkentett verzióját küldi a motor felé. A sebességmérőn 18 km/h után tehát a 9 km/h következik. A motor elviekben a "virtuális 25 km/h", azaz 50 km/h-ig működőképes.


Legális Magyarországon?


Nem legális. A motor ilyenkor a KRESZ-ben szereplő 25 km/h-s maximális sebességhatár fölé mehet, így a kerékpár már nem minősül hagyományos biciklinek. Csak közlekedés elől elzárt területeken, saját felelősségre használható.


Webáruház készítés