Ingyenes szállítás

Minden elektromos kerékpárt ingyenesen szállítunk előreutalás vagy webshopban történő bankkártyás fizetés esetén.
Kívétel a pályázaton keresztül értékesített elektromos kerékpárok.

Pályázat

PEDELEC-2022 pályázata 2022. áprils 14.-től

Pedálszenzoros hajtási rendszerrel felszerelt elektromos rásegítésű kerékpárok esetén a támogatás maximális mértéke a beszerzés időpontjában érvényes maximum bruttó 600.000 Ft-os eladási ár 50 százaléka, de legfeljebb 100.000 forint.

Nyomatékszenzoros hajtási rendszerrel felszerelt elektromos rásegítésű kerékpárok esetén a támogatás maximális mértéke a beszerzés időpontjában érvényes maximum bruttó 1.200.000 Ft-os eladási ár 50 százaléka, de legfeljebb 180.000 forint.

Foglaljon le nálunk előzetesen elektromos kerékpárt, hogy ne kelljen a raktárkészleten aggódnia!

Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szavazás
Elégedett-e Ön a webshop kínálatával
igen
nem
Látogató számláló
0
7
4
0
0
6
7
Blog
2021.02.26 15:16

Ismerje meg az elektromos kerékpárokat!

Elektromos kerékpárok nagy választékban

 

A még csak húsz éves múltra visszatekintő elektromos kerékpárok hatalmasat fejlődtek az elmúlt években. Töretlen népszerűségnek örvendenek, és az egyre korszerűbb modellek egyre nagyobb számban vannak jelen az utakon – ráadásul már nemcsak aszfalton, hanem strapás terepeken is találkozhatunk ebike-okkal. Persze nem csoda, hogy mindenütt ott vannak: a bringások – sőt a városi autósok és a tömegközlekedők is – felfedezték a bennük rejlő előnyöket, a gyártók pedig felismerték a növekvő igényt. Szóval bármilyen elvárásokat is támasztunk egy elektromos bicikli elé, biztosak lehetünk benne, hogy nagyon hamar megtaláljuk a nekünk való modellt.

 

Ebike – a paradigmaváltás tökéletes eszköze

Az élet minden szegmensére igaz, hogy a jelentős változásokat mindig szemléletmódváltás előzi meg, és könnyen belátható, hogy napjainkban leginkább a környezetvédelem területén van erre égető szükség. Az elektromos kerékpár remek eszköz arra, hogy egyénként sokat tegyünk legalább a szűkebb környezetünkért, saját és embertársaink egészségéért.

Egy megbízható ebike-kal vagy egy e robogóval kényelmesen és biztonságosan közlekedhetünk a mindennapokban anélkül, hogy szennyeznénk a levegőt, és vagyonokat költenénk fosszilis üzemanyagra. Kiválthatjuk vele a sokszor kellemetlen tömegközlekedést, és attól sem kell tartanunk, hogy izzadtan, szalonképesnek éppen nem mondható állapotban érünk be a munkahelyünkre.

 

Elektromos kerékpár remek áron – befektetés a jövőbe

Az ebike-okban az is roppant megnyerő, hogy a használatuk immár nem kevesek privilégiuma. A csúcskategóriás modelleken túl elérhető áron juthatunk hozzá rengeteg különböző típusú, igazán jó darabokhoz, amelyek hosszú éveken át megbízhatóan működnek. Gyorsan visszahozhatják az árukat, hiszen ha rendszeresen pattanunk a nyeregbe, rengeteg tankolást úszhatunk meg, és a karbantartásuk, szervizelésük költsége is eltörpül az autóké mellett. Ráadásul az elektromos kerékpárok, pedelecek még a családi és a szociális életünkre is jó hatást gyakorolhatnak, hiszen akár hosszabb túrákat is bevállalhatunk velük.

 

Tartozzon Ön is az ebike-osok növekvő táborába, és váltson elektromos kerékpárra!

Webáruház készítés