Zahlungsmöglichkeit
Newsletter
TOP-Artikel
Partner
Bewertung
Besucherzähler
0
6
7
7
6
2
7

Elektromos háromkerekű kerékpár, tricikli, rokkant moped

Hauptkategorie >Elektromos háromkerekű kerékpár, tricikli, rokkant moped

Háromkerekű elektromos kerékpárok bevásárláshoz

A bevásárlás sohasem volt egyszerűbb, mióta elérhető áron kaphatók a legnagyobb teljesítményű, háromkerekű elektromos robogók. A Ztech legkorszerűbb modelljei elegendő csomagtérrel rendelkeznek a nagyobb bevásárlások lebonyolítására is, de akkumulátorteljesítményük és robusztus felépítésük folytán éppúgy alkalmasak a mindennapi városi közlekedésre, nagyobb távolságok megtételére. Tekintse meg ebike-jainkat, valamint minőségi elektromos kerékpár töltőinket, és válassza ki akciós termékeinket!


-20%
Lagerbestand:
2 Stk.
Ztech ZT-15 D Trilux Elektrodreirad


1 370
Aktionspreis:
1 096
-6%
Lagerbestand:
5 Stk.
Ztech ZT-15 D Trilux Elektrodreirad


1 370
Aktionspreis:
1 288
-9%
Lagerbestand:
1 Stk.
  Ztech ZT-15 E Trilux Elektrisches Dreirad Magnetische Motorbremse


1 453
Aktionspreis:
1 316
-14%
Lagerbestand:
1 Stk.
Ztech ZT-18 Trilux Elektro-Zweirad


1 920
Aktionspreis:
1 645
-9%
Lagerbestand:
1 Stk.
Ztech ZT-15 D Trilux Elektrodreirad


1 920
Aktionspreis:
1 755
-3%
Lagerbestand:
1 Stk.
Ztech ZT-98 Doohan Itango Elektroroller


2 634
Aktionspreis:
2 551

Sortieren nach:

Háromkerekű elektromos biciklik a mindennapokra

Bizonyos élethelyzetekben és bizonyos életkor felett a hagyományos kétkerekű bicikli nem a legjobb választás a biztonságos közlekedéshez, de szerencsére ekkor sem kell lemondani e remek eszközről – csak éppen a háromkerekű változatra érdemes váltani. Egy megbízható háromkerekű elektromos tricikli ideális választás az idősebb korosztály számára, hiszen a használata kifejezetten biztonságos, és a praktikus kialakításnak köszönhetően nagyon megkönnyíti az olyan hétköznapi tevékenységeket, mint például a bevásárlás.

 

Kiknek ajánljuk elsősorban a háromkerekű elektromos triciklit?

Lényegében mindenkinek, akinek fontos a stabilitás. Persze ez leginkább az idősebb korosztályt jelenti, akik bár szeretnek mozogni, kevésbé mozgékonyak, mint a fiatalabb felnőttek, és korukból kifolyólag jobban is tartanak a balesetektől. De azoknak is ajánljuk – életkortól függetlenül –, akiknek gyengébb az egyensúlyérzékük, mégsem akarnak lemondani a közlekedésnek e nagy szabadságot nyújtó és környezetbarát módjáról. A rokkantsággal élők, mozgássérültek számára is ideális megoldást jelenthet egy tricikli, persze kialakítástól és felszereltségtől függően, de a Ztech és Polymobil egyes típusai kifejezetten speciális igényeknek megfelelően lettek kialakítva.

 

Mire ügyeljünk, ha triciklire ülünk?

Noha az elektromos háromkerekű kerékpárok roppant biztonságosak, jó tudni, hogy használatukhoz kell egy kis gyakorlat, hiszen egészen más menettulajdonságokkal rendelkeznek, mint a tradicionális kétkerekű biciklik és a korszerű kétkerekű ebike-ok. De aggodalomra semmi ok, akár egy-két órát, akár egy-két napot vesz igénybe a gyakorlás, végül mindenki belejön, és a tricikli a mindennapok egyik legfontosabb eszközévé válik.


WebShop System