Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/331-9784
Nagytarcsa, Felső Ipari Körút 3/D

BOSCH Badass 4 ebike elektromos tuning készlet

BOSCH Badass 4 ebike elektromos tuning készlet
BOSCH Badass 4 ebike elektromos tuning készlet
BOSCH Badass 4 ebike elektromos tuning készlet
BOSCH Badass 4 ebike elektromos tuning készlet
BOSCH Badass Typ 4 tuning készlet

A nyugat-európai törvények szerint a pedelec verzió 25 km/h-nál, az s-pedelec verzió pedig 45 km/h-ás sebességnél kapcsolja le a motort.
Sokakat azonban zavar, hogy a lassabb verzió ereje pont akkor csökken le, amikor az ember éppen lendületbe jön.


Hogy működik a készlet?
A chiptuning doboz a sebességmérő jeladóját manipulálja.
18 km/h felett a hátsó kerékre szerelt sebességérzékelő jelét törli és annak felére csökkentett verzióját küldi a motor felé.
A sebességmérőn 18 km/h után tehát a 9 km/h következik. A motor elviekben a "virtuális 25 km/h", azaz 50 km/h-ig működőképes.
A badassBox Type 4 a Bosch kompatibilis a Classic, a Classic +, az Active Line, a Performance Line és a Performance Line CX változatok összes Bosch középmotoros motorjaival.

Magyarországon nem legális.
A motor ilyenkor a KRESZ-ben szereplő 25 km/h maximális sebeség határ fölé mehet, így a kerékpár már nem minősül hagyományos biciklinek.
Csak közlekedés elől elzárt területeken, saját felelősségre használható.

Hogyan kell felszerelni?
Ez a motor megbontása és szerszám nélkül házilag is könnyen lehetséges. Az eszközt rá kell húzni sebességmérő jeladóra, majd egy gumival rögzíthető.
A sebességmérő mágnesét a kerékagy felé kb. 2-3 centit el kell tolni.
A beavatkozás bármikor visszafordítható - csak lehúzzuk a dobozt, és már folytathatjuk is az utunkat a gyári állapotú elektromos kerékpárunkkal.

A badassBox AAA elemmel működik, amely lehetővé teszi, hogy kb. 7000 km vagy egy év működést, köszönhetően az alacsony energia felhasználás technológiának.
Mivel a jelátvitel elektromos érintkezés nélkül történik (érintés nélküli chip-hangolás), az elektromos károsodás fizikailag lehetetlen. A mikroprocesszor automatikusan be- és kikapcsol. Az elem egyszerűen a ház aljának kinyitásával cserélhető le.

Mind a Bosch, mind a kerékpárgyártók egyértelműen fogalmaznak: a kerékpár és a motor jótállása a manipulálás miatt megszűnik!

+ Made in Germany +
Nincs raktáron
Raktáron
59 900 Ft
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Speciál 99 Külkereskedelmi kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Részletek
Műszaki adatok:

Hossz: 61 mm
Magasság: 43 mm
Szélesség: 15 mm
Súly: 37 g akkumulátorral együtt

Különleges tulajdonság: fröccsenésálló akkumulátor ház, bevont elektronika.
Gyári tömítéssel akár víz alatt is működik.
Adatok
Tömeg
64 g/db