Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/331-9784
Nagytarcsa, Felső Ipari Körút 3/D

Kiemelt ajánlataink

Magyarország legnagyobb raktáráruháza.


Több mint 980 db elektromos kerékpár raktáron.

Szaktanácsadás, ingyenes összeszerelés, beüzemelés és szállítás.

Férfi és női elektromos kerékpárok és robogók

Szakáruházunk és szakszervízünk a legmodernebb férfi és női elektromos kerékpárokkal várja kedves vásárlóit. Kínálatunkban éppúgy megtalálhatók az első, illetve hátsó motoros, pedálszenzoros és középmotoros, nyomatékszenzoros hajtási rendszerrel felszerelt elektromos kerékpárok, mint az elektromos meghajtású robogók. Amennyiben háromkerekű elektromos robogót vagy bármilyen, a kerékpárokhoz való kiegészítőt keres, webáruházunkban megtalálja. Tekintse meg termékeinket online vagy látogasson el Nagytarcsai bemutatótermünkbe!

Elektromos bicikli – hűséges társ a mindennapokban

Mindenki közlekedik, ki így, ki úgy. Szerencsére egyre többekben jelentkezik az igény arra, hogy lecseréljék az autót egy praktikusabb, olcsóbb és környezetkímélőbb eszközre, ami éppoly hatékony, és kényelmi szempontból sem marad el a kocsi mögött. Az ebike tökéletes alternatíva, legalábbis a mindennapos közlekedés szempontjából biztosan az: fürge mozgást biztosít, hiszen egy kerékpárral nem kényszerülünk a dugóban araszolni, komfortos és költséghatékony a használata, olcsó a fenntartása, és nem szennyezi a levegőt. Ráadásul annyi típusa létezik, hogy mindenki garantáltan megtalálja köztük az elképzeléseihez és pénztárcájához tökéletesen igazodó terméket.

Milyen ebike-ot válasszunk?

Akárcsak a hagyományos kerékpárok esetében, az elektromos biciklik is különféle kritériumoknak felelnek meg.

  • A városi ebike-ok aszfaltra valók, kényelmes kialakításúak, és olyan praktikus kiegészítőkkel szerelhetők fel, mint a csomagtartó vagy a kosár.
  • Nehezebb terepre is megtaláljuk a tökéletes kétkerekű eszközt egy elektromos MTB formájában.
  • Az összecsukható elektromos kerékpárok is elérhetők a hagyományos camping típusú biciklik mellett. Utóbbiak még mindig nagy népszerűségnek örvendenek, és a nyaralók, hétvégi házak elengedhetetlen tartozékainak számítanak – akkumulátoros változatban pedig még kényelmesebbé teszik a szabadidő eltöltését.
  • A kétkerekű típusokon túl dönthetünk a praktikus háromkerekű elektromos bicikli mellett is, ami elsősorban az idősebb korosztálynak jelent jó hírt.
  • A szélsőségekért rajongók, például homokban vagy hóban suhanók még fat bike-ra is szert tehetnek.
  • Természetesen robogók is beszerezhetők akkumulátoros változatban.

Vagyis kijelenthetjük, hogy az elektromos kerékpárok mára kiléptek a kuriózum keretei közül, és a mellettük döntők egyre nagyobb tábort alkotnak. Döntsön Ön is a kényelem és a megbízhatóság mellett, és válasszon az igényeihez illő ebike-ot!

2142 Nagytarcsa, Felső ipari körút 3.

 

Miért érdemes tőlünk vásárolnia?

Cégünk elsők között volt, aki kimondottan elektromos kerékpárok értékesítésére szakosodott.

Saját gyártású kerékpárok vagy közvetlen külföldi gyártóktól szerezzük be, importáljuk az általunk forgalmazott elektromos kerékpárokat és alkatrészeiket.

A legnagyobb kiskereskedelmi raktárkészlettel rendelkezünk.

Minden általunk forgalmazott elektromos kerékpár bemutató termünkben megtekinthető.

Minden új bevezetendő modellt tesztelünk és csak ezután forgalmazzuk, mivel a garanciát is mi biztosítjuk.

Csak minőségi elektromos kerékpárokkal foglalkozunk.

Folyamatosan ellenőrizzük a magyarországi piacot és megpróbáljuk a lehető legkedvezőbb árakat adni.

Minden kerékpárt átadás előtt összeszerelünk, kipróbálunk, többpontos tesztelésen átfuttatjuk és csak ezután kerül átadásra.

Ingyenesen beüzemeljük és ingyenesen szállítjuk Magyarország területén (a megadott feltételekkel).

Az árukereső.hu oldalon 97,31 %-os pozitív visszajelzésünk van.