Payment solution
Newsletter
Most popular products
Partners
Vote
Visitor counter
0
7
4
0
0
4
1

Gepida eBike peddle electric bicycle

Main category >Gepida eBike peddle electric bicycle

Elektromos kerékpárok nyomatékszenzoros hajtási rendszerrel

Az ebike-ok csúcskategóriás modelljei ma egyértelműen a középmotoros, nyomatékszenzoros bringák. Kínálatunkban megtalálja a legprofibb Bosch, Brose, Schimano, Yamaha és Continental elektromos bicikliket, melyekkel sosem volt kényelmesebb a biciklizés. Gepida elektromos kerékpárokból nálunk található a legnagyobb választék, ideális súlyelosztású modelljeink a legmodernebb ebike-technológiát képviselik. Hasonlítsa össze a városi és nehezebb terepen is könnyen használható bicikliket!


Stock:
0 pc
Gepida Crisia 1000 Nexus 7 e-Bike Bafang mid-engine
1 668 $
Out of stock
Stock:
0 pcs
Adriatica New Age Lady elektromos kerékpár
1 749 $
Out of stock
-5%
Stock:
3 pc
Gepida Reptila 1000 28 'Nexus 7C eBike BOSCH


2 336 $
Discount:
2 224 $
Stock:
0 pc
Gepida Alboin 28 "L9S eBike Bosch 500 Wh
2 419 $
Out of stock
Stock:
0 pc
Gepida Alboin 28 "M9S eBike Bosch 400 Wh
2 444 $
Out of stock

Sort by:

Középmotoros nyomaték szenzoros kerékpárok


Ma a trendeknek megfelelően a középmotoros hajtások számítanak csúcs kategóriának és a legnagyobb beszállítók is kizárólag ilyen szetteket készítenek, pl: Bosch, Shimano, Brose, Continental, Yamaha.
Elvitathatatlan előnye az ideális súlyelosztás, hiszen a súlypont alacsonyra és középre kerül. Így ezek a bringák nehezebbek ugyan hagyományos társaiknál, de a kezelhetőség, stabilitás terén semmilyen hátrányt nem jelentenek.
Mivel a súlygyarapodás a kerekeket nem érinti, a felfüggesztések működését sem rontja, ergo, ha összteleszkópos pedelecet szeretnél, kizárólag errefelé keresgélj!
Ezek az ebike-ok nyomatékszenzoros rásegítésűek, így a teljesítmény is mindig optimális, és az akkukapacitás is hosszabb.
A középmotoros rendszerek hátránya, hogy a bringa hajtásán keresztül adja le a teljesítményét a motor, emiatt a hajtás (lánc, lánckeréksor, lánctányérok) gyorsabban kopnak.


WebShop System